DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
aktualizováno: 30.12.2023 09:54:36 

Bernský salašnický pes Butch Casidy Baronnella

Archiv 2008 - 2012

24. 12. 2012

Přejeme Vám příjemné prožití vánočních svátků a šťastný nový rok 2013.

1. 12. 2012

Dnes  naposledy v tomto roce jsme vyrazili s Bačem na cvičák. Byl moc šikovný a bylo krásně, tak si zasloužil velkou procházku a já pár fotek.

 

3. 11. 2012

Na procházku do Modřanské rokle nás opět doprovodily holky Irča s Žofkou. Tady je pár fotek.

 

21. 10. 2012

Dnes jsme byli s Žofkou na výletu v Prokopském údolí, které hrálo všemi barvami podzimu. Bač s Žofkou řádili jak černá ruka. Zde je pár fotek.

 

Prázdniny 2012

Na přelomu července a srpna jeme strávili krásný týden v Novohradských horách. Kde jsme si to pořádně užili. Přidávám pár fotek:

Terezčino údolí

 

 Červené blato (dřív se zde těžila rašelina, dnes je to přírodní rezervace. Většinou se Bačik držel cestičky, ale nejednou jsem propadla hysterii, když se rozhodl, že půjde plavat.)

 

Bačik u Pilaře (u jezu smrti)

 

A výlet na Kraví horu, krásný výlet na skalnatou horu.

 

Hned z Novohradských hor jsme se vydali s Irčou a Žofkou do Nového Města pod Smrkem na psí tábor Psola. Moc jsme si to tam užili, zjistila jsem, že Bačíno je ještě šikovnější, než jsem si myslela a já, že jsem ještě větší "kopyto" než jsem si myslela cheeky. Zde je odkaz na Fotky z tábora.

 

Sláva nazdar výletu, ...laugh

27. 6. 2012

Přidávám pár fotek z dnešní procházky kolem Botiče. Bačik jen nevěřícně koukal, proč jeho kamarádi tak bláznivě lítaj. Na okamžik to s nimi zkusil a usoudil, že je to zábava jen pro ty roční pošuky cheeky.

 

 

23. 6. 2012

Opět jsme se s Bačikem vydali na závody. Tentokrát to nebyly závody v agility, ale v poslušnosti dle ZM. V poslušnosti jsme se umístili na 5. místě z 12. Naše kamarádka NO Žofka byla o něco šikovnější a umístila se na 4. místě. Při obranách jsme se umístili na 4. místě z 5 cool. Zde je pár fotek Bače a Žofky.

 

17. 6. 2012

Z Bačika asi nikdy nebude nadšený plavec, zato je výborný plavec. Foto jako důkaz smiley.

 

16. 6. 2012

V sobotu jsme se vypravili do Bačikovi rodné chs Baronnella. Pomazlili jsme štěňátka, sestřičky i mamču (která opravdu nevypadá, že by byla babča), poseděli s Maškovými a novými páníky štěňátek. A Bač, ač nerad, měl koupačku v Labi. Přidávám pár fotek.

 

 

28. 4. 2012

Po dlouhé době jsme se ukázali na výstavě a to na krajské výstavě psů v Mladé Boleslavi. Baronnella se tam ukázala v hojném počtu:

Dorost: Falco Baronnella VN1

Otevřená: Casidy Baronnella V2

Mezitřída: Emilly Baronnella D

Šampiónů: Catrin Baronnella V1, KrV

 

Hned po výstavě jsme se jeli podívat na veslařské závody do Račic, a tam jsem udělala pár fotek Bačika v pískovně a pampeliškách. Přidávám pár fotek z výstavy a Račic.

 

20. - 22. 4. 2012

Tento víkend jsme strávili v příjemné společnosti berňáků a jejich páníčků. Bydleli jsme na krásném statku v Řásné u Telče. Nádherná krajina, kam určitě ještě někdy zavítáme. Zde je pár fotek z našich výletů na hrad Radštej a na Míchovu skálu.

 

 

8. 4. 2012

Opět po roce jsme se vydali na výstup na Veselý vrch u Mokrska pořádaný Chs. Amber Bohemia. Letos poprvé jsme nebyli jedinými zástupci Chs. Baronnella, ale byli jsme tam v opravdu silné sestavě Bač (Casidy), Catrin, Dog, Emilly a Forest - Baronnella. A samozřejmě nesmělo chybět asi 20 bernských kamarádů. Po sestupu k autům, jsme se s Bačikem a Dogýskem otočili a vyšli jsme na Veselý vrch z druhé strany. Odtud pochází většina fotek.

 

 

4. 4. 2012

Po dlouhé době jsem se dostala k aktualizaci našeho webu, tak ještě dodatečně přeji všem vše nejlepší do roku 2012.

 

Opět přidávám po dlouhé době pár obrázku do fotogalerie ZDE a ZDE. Ač se to nezdá, obojí bylo nafoceno uprostřed zimy laugh

 

 

 

 

 

 A samozřejmě největší událost letošního roku: NAROZENINY.

Slavili jsme hned 2x.

1. Bačik oslavil své první narozeniny 29.2.2012

2. A hned druhý den 1.3.2012 Bačik oslavil svůj čtvrtý rok smiley

Takže přeji Bačikovi a celému vrhu Baronnella C ještě hodně dlouhý a spokojený život se svými hodnými páníky heart.

15. 10. 2011

Vyrazili jsme na 18. halové dvojzkoušky v agility do Svojetic na ranč El Paso. Bač vypadal že má dnes svůj den, protože pěkně živě vyrazil do závodu, kámen úrazu přišel, když jsme doběli k houpačce. Strávili jsme na ní dobrých 15 minut a houpačku jsme překonali až po Disku (třikrát z houpačky seskočil, nepomáhalo prošení, slibování, vyhrožování, že nebude večeře, prostě nic), kdy jsme ho s pani rozhodčí přes houpačku přetlačili. V tu ránu, Bač letěl do cíle jako o život. V druhém závodě už na Disk nedošlo Bač překonal svůj odpor k houpačce a po krásných cca 10 minutách, za velkého veselí diváků, houpačku překonal. Kupodivu jsme na medailová místa nedosálhlicheeky. Máme i video, protože jsme s sebou měli i fanynku maminku, takže máme i pár záběrů mých kotníků a její škodolibí smíchlaugh.

 

   

 

 

1. 10. 2011

Zase po roce jsme se vypravili do Zárybničné Lhoty u Tábora na Klubovou výstavu Švýcarských salašnických psů. Byl to příjemně strávený den, sluníčko svítilo, potkali jsme zde spoustu přátel a psích příbuzných, v lese jsme si spoustu hub nasbírali a s velkou radostí jsme si z kruhu odnesli ohodnocení výbornýyes. Navíc jsme se poprvé předvedli na svodu plemeníků (mám takový pocit, že jsme odtamtud utekli ještě dřív, než pani stačila říct, kdo Bač vlastně jeblush), takže nabídka milé salašnické dámy stále platí kiss.

 

 

 Bač po svém výkonu na výstavě - zase spokojenej, že už se může předvádět po svém

 

 Bačova krásná mamina: VCh. Akela Černý baron - třída veteránů Výborná 1

 

9. - 11.9.2011

V pátek vyrazil náš reprezentační tým Školy psích sportů do Žamberka na MČR v agility, ve složení: Bač - BSP, Ted - kolie dlouhosrstá, Mia - kříženec NO x zlatý retrývr a Arsina - AO. Ubytování jsme měli zajištěno v krásné horské chatě uprostřed lesa a nedaleko vodní přehrady, takže ráj pro naše psy. V sobotu ráno jsme vyrazili na náš první závod a to na Agility L. Počásí nám moc nepřálo, bylo chladno a pod mrakem, Bač byl jiného názoru a tak běžel jako o život a tak v Agility doběli jen naši kluci Bač a Ted, Arsi s Miou Disk. V neděli se karta obrátila. Běžel se Jumping a Bač byl za hvězdu. Jako jedinej z družstva doběhl parkur bez Disku v sobotu i v neděli. Bohužel po vyvěšení výsledků Bačova hvězda spadla z nebe. Čas byl vypočítanej z nejrychlejšího běhu, což byla kupodivu Border kolie a na její čas Bač prostě nestačil, tak vyfasoval Disk za čas. Každopádně Bač sklidil na MČR veliký úspěch už jen svou pouhou přítomností cool.

 

   
   

 

27. a 28. 8. 2011

O tomto víkendu proběhli 2. a 3. Modřanské dvojzkoušky. V sobotu jsem ze závodů měla moc dobrý pocit. Bač běhal co to šlo a vyběhal si krásný VD 9 a v druhém závodě BO 7 (BO - bez ohodnocení, měli jsme moc pomalý čas). V neděli už to takový sláva nebyla. Z obou závodů máme diskvalifikaci. Bylo vedro a Bač se rozhodl, že přes nic skákat nebude. Naštěstí do druhého běhu změnil názor a začal, sice pomalu, ale skákat. Bohužel u houpačky si řekl, že přes ní nepřejde. A jak řekl, tak udělal. Disk. Zbytek parkuru letěl jako vítr. Copak takhle nemohl běžet oba celé závody??? Naschválníčekcrying.

 

 

29. 5. 2011

Po dlouhé době jsme vyrazili na neoficiální agility závody do Měchenic u Prahy s našimi kóliími kamarády. Počasí nám přálo, takže jsme všichni běhali jak o život. Bohužel neznáme výsledky jednotlivých závodů, protože se vyhlašoval jen součet a s Bačikem  jsme obsadili krásné 3. místo. Ted si vyběhal 2. místo a Ivoška obsadila stejně jako my 3. místo. Zde je pár fotek ze stupňů vítězů a Bačikova hra s novou láskou. 

   

 
     

 

28. 5. 2011

Navštívili jsme Bačova bratříčka Dogyho. Zde je pár fotek.

 

 

 

 

21. 5. 2011

Dnes jsme si na NVP Litoměřice vyběhali opět známku VD. Bylo horko na padnutí, psi (ostatně už asi ani lidi) nechtěli moc běhat na rozpáleném asfaltu, kde nebyl kousek stínu. Bač nebyl vyjímka, prostě se rozhodl, že běhat nebude, navíc mi přišlo, že jsme měli dost malý kruh, kde jsem ho ani rozběhnout nemohla. Z této výstavy mám pár fotek ZDE.

 

 

 

 

 

 

15. 5. 2011

Zůčastlili jsme se opět MVP Praha. Zde jsme s Bačem vybojovali známku VD a jsem za ní ráda, protože jsem vyděla, že pan rozdodčí zadával i známku D. Bač byl unavený, protože jsme na dnešek spali pouze dvě hodiny a cesta metrem nám na klidu taky nepřidala. Bačovi se nechtělo běhat, vyvlíkal se z vodítka a uši měl stažený dozadu a odmítal je zvednout, takže náš jediný zápor v posudku je příliš smutný výrat a nízko nasazené uši.

 

8. 5. 2011

Tak jsme si užili další premiéru, tentokráte v rámci agility. Dnes jsme totiž běželi náš první závod v kategorii LA2. O tomto víkendu jsme měli nádherné slunečné počasí. Jenže s tímto názorem se mnou Bač nebyl za jedno, protože se rozhodl, že prostě dneska běhat nebude. Taky tomu odpovídají naše výsledky. Jednalo se o závody, takže závod agility a jumping běží všechny kategorie dohromady, pouze zkoušku běží káždá kategorie zvlášť.

Výsledky:

Agility:            Známka D - 12. místo (z 18)

Zkouška:        Disk. (můžu za to já, protože jsem plácla rukou do houpačky, kterou teda Bač nechtěl překonat angry)

Jumping:        Známka BO - 7. místo (z 18) - BO - nezvládli jsme doběhnout v určeném čase (Omlouvá nás, že bylo vedro, byl to poslední závod a Bač ještě pět minut před startem nebyl k probuzení. Opravdu si nedovedu představit, že by mě někdo vytáhl z postele a řekl "UTÍKEJ" cheeky.

 

 

1. 5. 2011

Dnes jsme si užili naši výstavní premiéru na Slovensku. Vyrazili jsme s naší slečnou chovatelkou na výstavu do Banské Bystrice. Počasí se nám moc nevyvedlo, celou cestu poprchávalo, a na výstavišti déšť ustal snad jen dvakrát tak na 10 minut. Ale výlet jsme si myslim užili i tak.

Výsledky:

Psi třída otevřená

Casidy Baronnella V3

Feny třída mladých

Emily Baronnella V4

Feny třída otevřená

Catrin Baronnella V3

 

23. 4. 2011

Alena z chs Amber Bohemia pořádala se salašníkama výstup na Veselý vrch u Mokrska. Samozřejmě jsme nemohli s Bačínem chybět. Potkali jsme tam spoustu známých i nově poznaných lidí a psů. Počasí se nadmíru povedlo, tak přináším pár fotek z Veselého vrchu. Nechyběl ani náš příbuzný (bratranec Bačovi mamky) Jim z Akátové aleje, tak jsme kluky opět nafotili spolu. Poté, co jsme s Bačem seběhli kopec dolu, tak jsem v dálce uviděla louku plnou rozkvetlých pampelišek. Nešlo to jinak, než na ni dojít a pořídit pár pěkných Bačových obrázků.

 

 

 

 

14. 4. 2011

Za krásného slunečného dne jsme vyrazili s babičkou a Bačem na procházku na Dívčí Hrady. Tady je pár  fotek . A před odchodem na procházku jsem nafotila a natočila video jak Bačik skáče na zahradě na obrovský pařez.

 

 

 

12. 4. 2011

Fotila jsem a fotila, ale až dnes jsem si udělala čas všecny fotky dát na stránky. Zde je odkaz na několik alb. První dvě jsou z výcviku a chvilky před výcvikem. Pak Bačikovo žužlání klacíku. Výlet na Dívčí Hrady. Procházka s Čukem a Howíkama na Kavčích Horách. Minulý týden k večeru jsme potkali Bačikovu životní lásku Dairinku a tady je také pár foteček. A nakonec ještě pár portrétů od vody. Tak a ode dneška snad budu přidávat fotky trochu pravidelněji. Ale to už jsem tu párkrát slibovalacheeky.

 

 

 

26. 3. 2011

Kamarádka se s dalšími lidmi od kólií domluvila, že pojedou na trénink pasení ovcí. Naštěstí tři lidi nemohli jet a tak oslovili nás. Pani trenérka, která pase s border koliemi, nevěřila, že by berňák mohl pást. První na řadu šly kólie, ani jednu ovce nezajímaly. A pak přišel na řadu Bačik. Vlítl mezi ovce a rozehnal je na všechny strany a začal za nima splašeně lítat, tak jsem na něj začala ječet aby toho nechal, ale pani ho chválila, že je to tak dobře a že má o ovce velikej zájem, což je první krůček k tomu aby mohl dobře pást. A je prý skvělé, že i když je z ovcí v tranzu, nechá se od nich odvolat. Všechny překvapilo, že právě salašák jedinej měl o pasení zájem. Ale nejmenuje se právě proto Bernský SALAŠNICKÝ pes? Teď už jen sehnat stádo blízko Prahy a můžeme začít pást laugh. Pořídli jsme pár fotek.

 

 

12. 3. 2011

Vyrazili jsme na další dvojzkoušky na ranč El Paso ve Svojeticích. Protože pro přestup do LA2 potřebujeme 3 výborné od dvou různých rozhodčí, museli jsme ještě závodit v LA1, tentokrát v konkurenci 29 psů z toho cca 20 border kolií. Bač byl opět skvěleý a obsadil dvakrát 4. místo a v součtu jsme byli na 3. místě.

Protože bylo krásné počasí máme spoustu foteček. Žel ne z agility.

 

1. 3. 2011

Bač dnes slaví své 3. narozeniny. Vyrostl z něj krásný velký pes, s úžasnou veselou povahou. Prošel úspěšně bonitací a slaví veliké úspěchy na poli sportovním. Uvidíme, co nám přinese letošní rok na poli výstavním. Tak přeji Bačikovi vše nejlepší k jeho narozeninám a doufám, že nám tu bude dělat radost ještě spoustu let heart.

Pár fotek z Bačikových třetích narozenin ve fotogalerii.

 

26. 2. 2011

Dnes se konal sraz berňáků v Divoké Šárce, kterého jsme se zůčastnili. Sešlo se 7,5 dospělých psů (byl s námi i westík smiley) a jedna malá salaší holčička Aila. Počasí se krásně povedlo, tak jsme příjemně strávili den v příjemné společnosti. Pár foteček ve fotogalerii.

 

12. 2. 2011

Dnes se konaly 15. halové dvojzkoušky na ranči El Paso ve Svojeticích. Závodili jsme v konkurenci 22 psů, z toho převážná většina border collií a dopadli jsme víc než dobře. Nejenže jsme zaběhli oba závody na výbornou, a tudíž máme splněny podmínky pro přestup do LA2, ale také jsme sbírali medajle. V prvním závodu, jsme obsadili 5. místo a ve druhém závodu jsme obsadili 3. místo. Nakonec se vyhlašuje celkové umístění v součtu obou závodů, kde jsme se stali celkovými výtězi cheekyyes  Bačíku děkuju, jseš můj hrdina heart

 

1. 2. 2011

Ještě dodatečně přejeme všem našim kamarádům a příznivcům bernských salašnických psů a psů :-)) šťastný a úspěšný nový rok 2011

 

11. 12. 2010

Vypravili jsme se dnes na ranč El Paso ve Svojeticích, na naše první OFICIÁLNÍ závody v Agility. Nedopadli jsme zde zrovna slavně. AGILITY: diskvalifikace, Bačik běhal jak o život, a to mě tak zaskočilo, že jsem mu v půlce parkuru nestihla včas dát povel a Bač se mezi slalomem a skokovkou stihl zlehka packou dotknout tunelu, a to byl konec frown JUMPING: diskvalifikace, Bačí opět běžel skvěle, ale pak jsem na zlomek vteřiny zaváhala, kam pokračuje parkur a Bač mezitím překonal skokovku, ale měla následovat houpačka, zbývaly nám tři poslední překážky (asi z dvaceti)crying Naštěstí je součástí oficiálních závodů i ZKOUŠKA AGILITY, kde závodíme v kategorii LA1. Potřebujeme třikrát obhájit zkoušku na výbornou, aby jsme postoupili o úroveň výš do LA2. Zde pro mě Bačik zazářil a společně jsme na našich prvních zkouškách vyběhali naši první známku výbornáyesheart

 

23. 10. 2010

Dnes se v Mladé Boleslavi konala bonitace švýcarských salašnických psů. Bač prošel bonitací s výsledkem CHOVNÝ. Jeho bonitační kód je: 515 ALNOSUZ 65A0. Takže milé bernské slečny, jestli se Vám tento pejsek líbí, velice rád Vás přivítá ve svém ostrovním království heart.

 

10. 10. 2010

Dnes se konala MVP České Budějovice. Zde se splnila moje noční můra a máme první ohodnocení D. Jsem z toho smutná a naštvaná, protože Bač v posudku nemá nic, co by takovému ohdnocení odpovídalo. No loni jsme zde také nedopadli zrovna nejlíp, ale našla jsem zde náplast na bolavou dušičku v podobě fotostánku Brit, který zde byl i letos a tak jsem se šla opět zahojit a tak už máme dvě krásné fotečky našeho krasavcesmiley. Dám je sem pro srovnání obě. Na první není bačovi ještě 14 měsíců a na té letošní je mu 2,5 roku.

 

2. 10. 2010

Dnes jsme opět vyrazili na Speciální výstavu KŠSP v Zárybničné Lhotě u Tábora. Ve třídě otevřené zde bylo přihlášeno 34 psů. A Bač patřil mezi těch 19, kterí si odnesli známku Výborná. Zde jsem si půjčila fotky od Aleny z Amber Bohemia. Děkuji.

Ivča a Jimík, já a Bačik

 

25. 9. 2010

Zúčastnili jsme se opět neoficiálních agility závodů v Horních Počernicích nazvaných Agihrátky se zvířátky. Dnes se neběžel ani JUMPING ani AGILITY, ale pouze čtyri běhy HRY. (Hra ale samozřejmě JE agility, akorát obohaceno o různé atrakce. Jako třeba, že se v trati objevují hračky, jídlo, zvířátka - kachna, fretky, králík, morčata - nebo musí páníček přeskakovat překážky se svým psem, ...). Tady Bačik ukázal, že je opravdu velmi hravé zvířátko, protože obsadil dvakrát 1. místo, jednou 2. místo a jednou 3. místo. Tentokrát jsme ale tato místa nezískali jen kvůli Bačově bezchybnosti, ale skutečně byl tak rychlý. Rychlý jak vítrlaugh. (A to se závodů zůčastnili tací psi jako jsou border colie, australští ovčáci a jiná podobně rychlá plemenacool.)

 

18. 9. 2010

Rok se s rokem sešel a my jsme s Bačem vyrazili už potřetí na Říp. Letos se k nám přidala kamarádka Klára s kóliákem Teďákem a tak jsme se rozhodli, že si z toho uděláme větší výlet. Ráno jsme vyrazili vlakem do Roudnice. Vyrazili jsme s časovou rezervou, mapou a plánem, že půjdeme turistickou trasou 6 kilometrů dlouhou. Žel, v Roudnici měli vinobraní a tak jsme měli štěstí, že Říp je vidět široko daleko a tak jsme k němu vyrazili nejkratší možnou cestou přes pole a louky. Kluci měli velikou radost se shledání s tolika fešnejma bernskejma holčičkama, i když letos byla účast trochu slabší než v minulých letech. Bylo to zřejmě dáno tím, že byly ještě dvě jiné psí akce. Každopádně nám se akce líbila. Při zpáteční cestě už nás netlačil čas a tak jsme mohli jít naší naplánovanou cestu. V Roudnici na nás čekal sraz veteránů (motorky, auta, autobusy, traktory, ...) a vinobranícheeky

.

4. 9. 2010

Dnes jsme se zúčastnili Dogshow Rybníky. Zde si Bačik vyběhal V2. Byl to krásný slunečný den strávený v příjemné společnosti nových berňáckých kamarádů a jejich super páníčkůyes. Přidávám odkaz na fotky od Ivči a Jimíka z Akátové aleje a fotky od Aleny z Amber Bohemia.

 

14. 8. 2010

Tak jsme si opět krásně zazávodili na neoficiálních agility závodech na ranči El Paso ve Svojeticích. Dnes poprvé  už jsme nezávodili v začátečnících, ale mezi závodícími. Nebyla to už taková sranda. Parkury jsou daleko těžší a delší. Ale NAKONEC jsme byli pro ostatní psy docela slušná konkurence. HRA se nám moc nepovedla, ale nejhorší jsme bebyli, ještě byl jeden za náma. AGILITY se snad ani chlubit nebudu, máme disk., Bačí běžel skvěle, ale při jedný opravě chyby mi stoupl na překážku, která měla být až po opravě, toto se = disk. A teď to NAKONEC. JUMPING jsme odběhli ze všech běhů nejlíp a vybojovali jsme krásné třetí místo. (A né nebyli jsme tři bylo nás sedm).

Toto je odkaz na video z JUMPINGu.

Za video děkuji kamarádce Martině, která má bezvadný šikovný agility bígly :-)

 

 

Za fotky děkuji kamarádce Kláře od kóliáka Téďi.

 

18. 7. 2010

Po dlouhé době jsme s Bačikem vyrazili na výstavu a to do Mladé Boleslavi. Byla jsem nervózní jak malá holka. Už dlouho jsme se nevystavovali a našich posledních pár vystoupení nebyla kdo ví jaká sláva. Nejdřív si pani rozhodčí posoudila jednotlivce a poté si do kruhu zavolala pouze výborný. Jaké bylo mé překvapení, když jsme mezi vyvolanými byli i my. V něco takového jsem opravdu ani nedoufala a náš konečný výsledek, poprvé v otevřené třídě, je V2 res.CAC .  Musim říct, že Bač už konečně začíná vypadat jako berňák. Už nevypadá jako lasička mezi medvědama. Bačiku moc ti děkuji za to jak krásně spolupracuješ a gratuluji.

 

 Za foto děkujeme Karin Hlavaté  .

 

26. 6. 2010

Konečně sklízíme první ovoce, za naše pilné tréninky agility . Dnes, v krásném letním počasí jsme se zůčastnili 5. neoficiálních závodů v agility. A měli jsme veliký úspěch. Opět jsme běželi tři závody. HRA (první polovina tratě byl klasický parkur, pak jsme měli psa odložit do čtverce vyhraněnýho tyčemi a sami jít házet tenisákama skrz tunel, pak psa přivolat a proběhnout zmíněný tunel), AGILITY (skokovky, kladina, áčko a tunely, pro závodící ještě kruh, houpačka a slalom) a JUMPING (stejné jako agility, ale nejsou tu překážky zónové, což jsou kladina, áčko a houpačka). No a abych se konečně dostala k těm úspěchům: HRA - 7. místo (běželo se společně se závodícími), AGILITY - 2. místo (lepší byl jen Bačův kamarád kóliák Ted - no pravdou tady zůstává, že chlapci měli dva úplně nejhorší časy, ale jako jediní to doběhli naprosto bezchybně). JUMPING - 2. místo (tady bač běžel také bezchybně a navíc měl i opravdu druhý nejrychlejší čas  všechny bordery strčil do kapsy). Jsem na tebe moc hrdá Bačiku.

A tady je odkaz na fotogalerii ze záodů. Za fotky děuji kamarádce Kláře od Teďáka.

 

 

2. 6. 2010

Tak jsem se konečně dostala k tomu, abych dokončila fotogalerii a od nynějška snad budu přidávat fotečky pravidelně. Naposledy přidané jsou fotky z našeho výletu na Dívčí hrady. Bohužel jsou to opět fotky z telefonu, takže kvalita nijaká . Pak o něco kvalitnější foto pochází z Kavčích hor a z Jižního města nebo z naší zahrady.

Snad se naučím s sebou nosit foťák a snad se naučím fotit

 

22. 5. 2010

Dnes jsme se zúčastnili dětského dne v Horních Počernicích, kde probíhala ukázka agility. Vlastně to byl takový trénink formou závodů. Kdyby to byly opravdové závody, tak by Bačik byl dvakrát na druhém místě. Porazil ho vždy starý mazák bearded koie Cowley. A bačik s přehledem porazil tři border kolie . Pak jsme běželi ještě rovný běh o pěti skokovkách a tunelu. Běžel se ve dvojicích, my běželi opět s borderkou. Tunel byl předposlední a ještě před ním Bačik nad kólií vedl. Bohužel borderka tunelem prolítne a berňas se musí plazit . Asi nemusim říkat jak to dopadlo . Každopádně jsme si krásný slunečný den, s plno pejsky bez vodítek, moc užili.

 

18. 5. 2010

Dnes se stal taťka Artuš Bermondo Bohemia oficiálně Českým grandšampiónem. Moc mu gratulujeme a jsme na něj moc hrdí .

 

7. 5. 2010

Dnes se v chs Baronnella, mamce Akela Černý baron a taťkovi Artuš Bermondo Bohemia, narodili další a bohužel už poslední Bačovi sourozenci. Opět se jich narodilo 10. A opět se opakuje i jejich počet. 4 kluci a 6 holčiček (jedna bohužel nepřežila noc). Ostatní se mají čile k světu a prý tam Bačik má svého dvojníka Dvojtečku. (Což bylo Bačovo "pracovní" označení). Přejeme miminkům a mamince hodně zdravíčka. Snad se zrodily budoucí výstavní hvězdy jako jejich sestřičky z předešlých vrhů .

 

24. 4. 2010

Já, Bač, Klára a Ted jsme se zúčastnili našich druhých neoficiálních závodů v agility. Počasí nám přálo. Byl to krásný letní den (i přes to, že bylo teprve jaro ). Bohužel se běžel jen jeden běh, kde jsme skončili na 7 místě, protože Bačik jednou odmítl přes překážku. Ale abych ho nepomlouvala, on za to nemohl, to já jsem ho na ní špatně navedla a on nevěděl kam běžet. Jinak běžel krásně a sklidil velký úspěch u obecenstva. Už jen kvůli tomu, že neodešel i s tunelem, který nebyl zrovna velký. (Už při registraci jsem slyšela od lidí, jak si šeptaj a nenápadně ukazujou: "Až poběží tenhle, tak se musíme přijít podívat." U registrace se mě také snažili přesvědčit, že to proč je Bač na startovce vyznačený, jako jediný, tučně, je pouze omyl. Já si o tom myslim své, protože opět proběhlo pár poznámek na jeho velikost.) A abych nezapoměla. Tak náš kamarád Teďák byl na medailové pozici. Teďák zabojoval a skončil třetí. Kláro, Téďo gratulujem .

Bač a Téďa v akci.

 

20. 3. 2010

V Mladé Boleslavi proběhla bonitace, které jsme se zatím neúčastnili s Bačikem aktivně. Tedy pardon, oprava. Bač se neúčastnil. Já jsem dostala na starost Bačovu starší sestru z vrhu B Betty Baronnella a úspěšně jsme spolu bonitací prošly. I když nechápu, jak se nám to povedlo. Ten den jsme se viděly poprvé a naprosto jsme nebyly schopné spolu spolupracovat. Chudinku malou úplně rozhodilo už počáteční měření, kdy jí "cizí ženská" přivedla k dalším dvěma "cizím ženskejm", který na ní přikládaly divné cizí věci. A pak v kruhu to nebylo o nic lepší. Znova spousta cizích lidí, kteří jí zase chtěli ubližovat (minimálně její výraz o tom hovořil) a panička, která by jí ochránila, byla v nedohlednu. Naštěstí všechno přežila. A já také. Stala se zní chovná fenka, stejně jako z dalších dvou Bačových sester Catrin a Conie Baronnella. Teď už jen doufám, že stejně hladce projdeme bonitací společně s Bačikem

 

1. 3. 2010

Dnes jsou tomu dva roky, kdy se narodil náš fantastickej psík. Přejeme mu krásný, dlouhý a zdravý život.

Všechno nejlepší Bačíku!!!

Ještě jsem nafotila pár fotek (opět úžasné kvality  ), tady jsou:

         

 

                                                                                                                                          

7. 1. 2010

Počasí nám celkem přálo (D1 nebyla potažena sněhovými jazyky) a tak jsme vyrazili na výstavu do Brna. Jak já se na tu výstavu těšila a jak mi Bačik připadal nádhernej, pravda, mě vždycky připadal nádhernej, žel bohu, panu rozhodčímu Adltovi se zas až tak nelíbil a tak se stalo, že jsme byli poslední z posledních. No na druhou stranu, vzhledem k tomu, že Bač vypadal jako lasička mezi medvědama, tak VD je nádherná známka

 

 

(foto Karin Hlavatá)

Více foto z výstavy zde.

 

 17. 1. 2010

Druhý den po našem výkonu na agility, jsme šli s Bačikem bobovat. Tahle zábava se mu moc líbila, nejdří tahal boby do kopce, pak chtěl i z kopce a nakonec se i svezl. Jela sem z kopce po břiše a najednou jsem na zádech ucítila hroznou tíhu. Ten náš malej pitoma si na mě spokojeně stoupl

 

16. 1. 2010

Dnes jsme se zúčastnili našich prvních závodů v agility. My a naši kamarádi Klára s kóliákemTedem jsme byli na těchto závodech jako jediní úplní začátečníci ze záři 09. Proto jsme si nemysleli, že by jsme mohli obsadit lepší než poslední a předposlední místo. Naši kluci si vedli ve všech čtyřech závodech moc dobře. Pravda při prvnim závodě - HRA - jsme dostali diskvalifikaci, protože já chytrá jsem si Bače v prostřed závodu srovnala rukou ...  ale i přes to , jsme závod doběhli a Bač byl výbornej, bohužel už nás nikdo nehodnotil  Druhej závod - AGILITY - jsme doběhli s jednou chybkou a tak jsme se umístili na 8. místě z konkurence 13 psů. Třetí závod - JUMPING - pro nás dopadl ze všech závodů nejlépe Bač všema skokovkama prolítl bez jediné chybičky a tak jsme se umístili na krásném 5. místě opět ze 13 psů. A na závěr se běžel STÍHACÍ ZÁVOD, kde se postupovalo pavoukem. Blohužel jsme do prvního rozběhu dostali psa Františka, který byl ve finále 2. a to jen kvůli tomu, že zaváhal. Kéž by zaváhal, když běžel na nás

 

16. 11. 2009

Založila jsem si účet na rajčeti, a tak od nynějška budu přidávat na náš web odkazy na jednotlivé galerie. Už teď se můžete podívat na nějaké fotky

 

14. 11. 2009

Dnes jsme se opět vydali na agility a bohudík měl Bač dnes dobrou náladu a moc mu dneska skákání šlo. Ani jednou se nesnažil nikde podvádět, všechno skočil, všechno prolez, všechno přelez, zkrátka vše dělal tak jak měl a já z něj měla obrovskou radost. A trochu neskromě můžu říct, že dneska mohl mít radost i on ze mě. Já, široko daleko známé kopyto, jsem mu to dneska nekazila . (Tak teď jen doufám, že jsem něco nezakřikla a na příští hodině nám to zase pude)

 

8. 11. 2009

Tuto neděli jsme se zúčastnili Mezinárodní výstavy psů v Praze v Letňanech. Když jseme vylezli z kuruhu, tak jsem byla trochu zklamaná z našeho "úspěchu" - VD. Teď když jsem se dozvěděla, že je Bač vlastně VD 5, tak už jsem docela spokojená. Druzí dva psi za Bačem dostali známku D a když k tomu připočtu jak byli ohodnoceni psi, kteří mnohdy vyhrávají, tak jsem ráda, že jsme dopadli jak jsme dopadli. A navíc máme pěknej posudek .

 

29. 10.2009

Tak jsme dnes ukončili základní kurz agility. Žádná velká sláva se ale nekonala. Tu už si Bačik odbyl včera, kdy byl dokonce pochválen, že on jako začátečník zvládá stejně obtížné cviky jako závodníci. Dneska, ale dal stopku a nechal se přemlouvat aby přes překážku vůbec skočil, takže byl katapultován zpět k úplným začátečníkům.

 

3. 10. 2009

Dnes jsme se konečně dostavili, po dvou nepřítomnostech na nahlášených výstavách, na klubovou výstavu v Zárybničné Lhotě. A jelikož historie se opakuje, tak Bačik dostal známku VD. Myslim, že našemu vlčákovi (k tomu mi ho připodobnil rozhodčí v Brně) není souzeno vyhrávat mezi bernskejma . Zato na agility Bač slaví úspěchy. Bačikovi už to moc jde (zato panička tam dělá blbosti a mate psovi hlavu ), pomalu se dostáváme ke složitějším a složitějším sestavám. Jediný z čeho mám trochu strach je proskakovací kruh. Nebejt toho, že ho drží železo, tak by si ten kruh Bač odnesl kolem ramen.

 

10. 9. 2009

A dnes, po našem včerejším nadšení z cvičáku, jsme byli na první hodině agility. Bač rád skáče přes všechno a na cokoliv, tak jsem usoudila, že tohle pro něj bude ta pravá zábava. A jak se dneska ukázalo, tak jsem měla pravdu. Z hodiny odcházel nadšenej. Přes překážky skákal jako zkušenej závodník a když jsme se vraceli zpět na start, tak si je dal ještě jednou. Kladinu - jeho oblíbená překážka - tu by jsme měli asi pořídit domu, na tý by byl schopen pobíhat celej den. A na závěr jsme zkoušeli tunely. Nejdřív koukal, co po něm jako chcem a nakonec než jsem dořekla povel aby tunel proběhl, tak se do něj stihl třikrát otočit . No a poslední jsme zkusili tunel se záclonou. Z toho jsem měla trochu obavu, protože Bač se záclon bojí. Překvapil mě, že do ní neohroženě vběhl a na druhý straně zkoumal, kudy do záclony zase vletět . Už se moc těšíme na další hodinu.

 

9. 9. 2009

Tak opět jsme zavítali s Bačem na náš oblíbený cvičák. A protože už jsme se dostali do pokročilých, tak přšly na řadu i obrany. Myslim, že náš pesan bude slušnej obranář. Jen mě trochu děsí to, že si bude své nově objevené schopnosti zkoušet na lidech, kteří přicházejí k nám v hojném počtu. A to zejména děti = snadné terče . No uvidíme.

 

12. 8. 2009

Dnes jsme s Bačem, s jeho dvěmi sestrami Mary (Candy) a Catrin a jejich paničkama vyrazili na rentgeny kyčlí a loktů. Všichni tři dopadli skvěle :

DKK: A/A

DLK: 0/0

Mam z vás radost pejskové

 

10. 8. 2009

Přidala jsem do složky fotoobrázky pár dalších fotek staršího data, které jsem dnes náhodou objevila.

 

8. 8. 2009

Včera jsem vrátila malinkýho jeho páníčkům a snad jsem jim ho ani moc nerozmazlila. Uvidíme, jestli mi ho ještě někdy svěří do péče . A dnes ráno jsme s Bačikem vyrazili na Krajskou výstavu Kladno. Této výstavy se účastnili pouze tři Berňáčci: Bač a dvě sličné slečny. Všichni tři, kupodivu, vyhráli svou třídu . Bač dostal V 1 Vítěz třídy mladých. Když jsme nastoupili do závěrečných soutěží, kterých se účastnilo cca 40 mladých psů, tak jsme moc nepochodili. Do druhýho kola postupovalo odhadem 10 až 15 psů. Většině nepostupujících psů nevěnoval pan rozhodčí sebemenší pozornost. A Bač jako jediný z nepostupujících psů prošel nejdůkladnější prohlídkou, takže si můžu myslet, že tedy skončil někde na 11 až 16 místě. (A co mě ještě těší je, že do druhýho kola se dostali jen dva opravdový psi: Boxer a na toho druhýho si nevzpomenu .) Už se moc těšíme do Mladý Boleslavi, kde půjdeme chovatelskou skupinu .

 

1. 8. 2009

Dnes jsem se stala slečnou vychovatelkou ve školce . Dostala jsem na starost malého zloducha. Je to bráška Bačika Dogy a buďto si už na Bače jako na malinkýho nepamatuju nebo si ho vybarvuju v těch nejhezčích barvách, ale přísahám, že Bačik takhle nikdy nevyváděl . Nebo alespoň ne v mých vzpomínkách .  Bačik dělá, jako že Dogyho moc nebere na vědomí, ale běda psovi, kterej se na něj zle podívá. Malej je jako Bačův stín, takže se nemusim bát, že mi někam uteče. Nevim nevim jak to ty dva bez sebe přežijou, až je po týdnu zase rozdělíme . A jak to přežiju já???

Malý a velký Baronnella. Bačik a Dogy.

 

22. 7. 2009

Pořídila jsem pár nových - opět velmi podařených - fotek (jsem totiž velmi šikovná ). Jsou ve složce fotoobrázky.

 

19. 7. 2009

Konečně se nám zase zadařilo a Bačik získal V 3. Byli jsme na České národní výstavě psů v Mladé Boleslavi. Dnes byla ve třídě mladých veliká konkurence a to 19 psů. Bač mě moc potěšil tím, jak se krásně a s radostí vystavoval. Jeho dvě sestřičky dopadly taky skvěle. Ketynka přímo výborně. Získala V 1 CAJC, nejlepší mladý, čím splnila podmínky pro udělení českého junioršampióna. Mery (Candy) bojovala taky statečně a odnesla si známku V. C-trio z Baronnelly dopadlo tedy skvěle. Gratuluju.

 

16. 7. 2009

Naši přátelé si minulý čtvrtek přivezli domů jednoho malého obříka z Baronnelly, jmenuje se Dog a je to velikej lump. Ještě ten den jsme se na něj jeli podívat. Chudínek malinkej byl celej vykulenej, že je najednou sám samotinkej bez všech svých sourozenců. Ale dneska už se po týdnu v novém domově pěkně otrkal a moc moc lumpačil. Bače nenechal ani vteřinu na pokoji, až na tu, ani né půl hodinu, kdy vyčerpáním padl. Tak doufám, že bude novejm páníčkům dělat jen radost .

 

4. 7. 2009

Dnes jsme se byli již potřetí podívat na šťěňátka z Baronnelly. Z malých sotva lezoucích drobečků, které jsme vyděli na první návštěvě, už byli pořádní obříci, ktřeří už za týden pojedou domů.

 

28. 6. 2009

Tak jsme se vypravili opět na dlouhou cestu na Moravu. Na mezinárodní výstavu psů do Brna. Na moravě se nám opět nezadařilo a Bač si odnesl ve třídě mladých ohodnocení VD. Ale vzhledem k tomu, že už třetí pes si odnesl tutéž známku, tak je to asi úspěch. Zato Ketý v mezitřídě zabojovala a obsadila krásné třetí místo se známkou V.

 

23. 6. 2009

Úspěšně jsme všichni ukončili základní kurz poslušnosti. Bač, jeho sestřička Mary (Candy) a všichni jeho nový kamarádi. A v září se chystáme na pokračování do výcviku. Bač je šikovný, tak doufám, že budu taky .

 

24. 5. 2009

Chvilinku jsme si po výstavě v Litoměřicích odpočali a rychle jsme mazali na cvičák. Byla to naše první hodina a moc nás to na ní bavilo. Přestože už jsme na jeden cvičák chodili a většinu cviků už tak nějak umíme, tak jsme se tam dozvěděli plno užitečných rad a naučili už předem zvládnuté cviky o 100 % lépe . Myslim, že by nějakou tu zkoušku mohl zvládnout .

 

24. 5. 2009

Tak a je rozhodnuto! Od dneška s náma bude mamka jezdit na všechny výstavy. Kdykoliv s náma byla, jeli jsme domu s velmi nadějnou nebo výbornou. Když vyrážíme sami máme nadějnou nebo velmi dobrou. Do Litoměřic na MVP jsme si jí jako našeho talismana vzali a odjeli jsme s V 3. Za to Bačik sklízí velikánskou pochvalu. Sestřička Catrin byla V 4. A naše, pro tento den sousedka v našem výstavním táboře, a zároveň Bačova teta Bagheera Bermondo Bohemia vybojovala V1, CAC, CACIB i BOB. Gratulujeme. Také gratulujeme Cedrikovi Černý baron který získal známku V 2.

(Škoda, že s náma nejede mamka do Brna )

 Foto pani Lenka Vrabcová. Moc děkujeme

 

22. 5. 2009

15. 5. 2009 se narodil v Baronnelle vrh D. Opakované krytí vrhu C.

V pátek patnáctého se skutečně narodilo 10 malinkých Baronnellátek. Dnes už se sedmý den dívá na svět šest holčiček a čtyři chlapečci. Až na jednu malou odchylku se skoro kopíroval předchozí vrh C, kde se narodilo štěňátek 11 (sedm fenek a čtyři pejsci). Přejeme Akelce a její paničce pevný nervy s malejma lumpama a jim hodně štěstí do jejich krásnýho novýho života.

 

15. 5. 2009

Dnes (zatím z neověřených zdrojů - čekám na info) se Bačounovi narodili sourozenci. Jsou to opět potomci Akely Černý baron a Artuše Bermondo Bohemia a snad jich je opět požehnaný počet a to 10. Stále berou záznamy na štěňátka. Více info: www.bernaci.unas.cz

 

9. 5. 2009

Byl prodloužený víkend, tak jsme se vydali už v pátek do Rožnova pod Radhoštěm na speciální výstavu KŠSP. Cesta byla úmorná - hlavně pro psa - protože byl krásnej "letní" den a v autě bez klimatizace bylo jako v sauně. Naštěstí v Rožnově teče krásná a studená říčka Bečva, kde jsem Bače vykoupala. V sobotu jsme se šli vystavovat a vybojoval známku VD s krásnym posudkem. Když nám pani rozhodčí řekla nějakou vadu, hned řekla, že se to s věkem srovná. Takže spokojenost

 

3. 5. 2009

Dnešní výstava se konala v Praze - Letňanech, takže tentokrát jsme nemuseli cestovat moc daleko, což je pro Bače neskutečné utrpení. Na výstavě vybojoval známku V (5). Podle všeho, co jsem kde četla, se pani rozhodčí věnuje chovu chrtů, což zřejmě bylo Bačovo plus, protože mezi berskými salašníky tak trochu vypadá jako chrt. Ale teď mu malinko začíná růst delší srst, tak snad bude, alespoň vypadat trochu mohutnějc.

 

26. 4. 2009

Po dlouhé době jsme se zase vypravili na výstavu a to do Českých Budějovic. Dnes jsem ho poprvé vystavovala ve třídě mladých. Bačíno dostal známku VD. Je to dobrá známka, ale tak nějak jsem doufala v tu o stupínek lepší  . No jo no, každej den není posvícení. Už jsme přihlášeni na další 4 výstavy tak třeba alespoň jedna dopadne dle mého přání

 

19. 4. 2009

Přídávám pár nových Bačínových fotek. A protože už se mi nevejdou do stávající fotogalerie, musela jsem vytvořit novou.

 

1. 3. 2009

Tak a je to, Bačounkovi je 1 rok.

Dnes je to rok co se v Baronnelle narodilo 11 štěňátek a mezi nimi i náš Bačik. Přeji jim všem vše nejlepší k narozeninám. Hodně dlouhej, bezstarostnej a bezbolestnej život a ať svým páníčkům dělají jen radost a oni zase jim. Děkujeme za tohohle úžasnýho pejska

 

6. 2. 2009

Dneska jsme byli s Bačikem u veterináře, protože jsme mu na kouličkách a vedle nich objevili ošklivej vřídek, o kterym jsem si myslela, že je zapařenina, ale zřejmě jsme někde měli blechu a ta mu to způsobyla, naštěstí jsme na to přišli včas, tak s tim prý nebudou velký problémy. A takhle vypadá náš Bačik po kousnutí blechou :

 

 

25. 12. 2008

Včera si Bač užil svoje první Vánoce. Z dárečků měl rozhodně největší a nejupřímější radost. Plyšovýho ptáka roztrhal ještě dřív než ho stihl rozbalit a kost z kůže si rychle odnesl zahrabat na zahradu, aby jsme mu jí náhodou nezabavili jako ostatní dárečky (aby ho nebolelo břicho ).

 

 

 16. 11. 2008

V Praze se konala Mezinárodní výstava psů. Bačik mi udělal ohromnou radost, když v kategorii dorostu v konkurenci 7 psů získal známku VN 1. Byla to pro Bačovu rodinku vůbec úspěšná výstava. Catrin získala také známku VN 1, Candy VN 4 a mamina Akela dostala V 2 a r.CAC. No a vůbec nejúspěšnější by jejich taťka Artuš Bermondo Bohemia, který dostal V 1 získal CAC, CACIB a BOB, Vítěz Prahy 2008. A tím splnil podmínky pro udělení titulu Český šampion.

 

1. 11. 2008

Dneska jsem vzala Bačika na výlet s mou kamarádkou a jejími Irskými teriéry. Jeli jsme (Bač spíš jen podívat) na trénink Coursingu a Agility. Coursing dopadl dle mého očekávání. Bačik vyběhl za tím kusem igelitu a už v první zatáčce nechápal, proč by za tím měl běžet a proč vlastně neběžim s ním. Zato při Agiliti mě velmi mile překvapil, když mu to moc šlo. Nebyl tam zdaleka největší dřevo. Ba naopak patřil k těm šikovnějším.

 

12. 10. 2008

 Stále v Zárybničné Lhotě se konal svod mladých. Baronnella se sešla v hojném počtu, i když ne v úplném - osmi štěňat z jedenácti. Bač (Casidy), Cavin, Ciro, Mary (Candy), Catrin, Tessy (Comtesa), Connie a Crazy. A jako třešnička na dort se na ně přijel podívat starší brácha Apollo.

 

Tři bratři - Bač, Cavin a Apollo

 

11. 10. 2008

V Zárybničné Lhotě se konala klubová výstava švýcarských salašnických psů. Asi se na posudku Bače odrazila ta týdenní dovolená (nebo v to aspoň doufám), protože mi bylo řečeno, že má hodně volný a křivý nohy a že je při běhu dost těžkopádnej (v tom druhém případě si nejsem jistá jestli nekoukali na mě ) Snad jen opravdu únava z dovolený. Známku dostal N. A až na ty nohy je ale prý moc hezký. Ciro tentokrát VN 5, ale snad jen kvůli zranění co měl na hlavě. No a ve slečnách opět zvítězila Catrin VN 1, Crazy VN 2, Comtesa VN 5 a Connie VN. Všem moc gratuluju.

 

4.10. - 10. 11. 2008

Tento týden jsme byli s Bačikem na dovče v jihočeských lesích, kde po celou dobu dováděl po boku své nově objevené lásky vlčandy Nelly. Ještě nikdy jsem ho neviděla běhat tak dlouho a hlavně tak rychle.

 

20. 9. 2008

S Bačikem jsme se zúčastnili Prvovýstupu Berňáků na Říp. Ze zastoupení Baronnelly jsme tam byli jediní. Zato jsme se tam seznámili s Bačovými bratranci a sourozenci v jednom (bratranci přes mamči a sourozenci přes taťku), malýma Černýma baronama - Ketynkou a Cedrikem.

 

7. 9. 2008

Protože mi bylo líto, že jsme se neviděli, předchozí víkend na výstavě, Bačovi sourozence, vyrazili jsme je navštívit do Záryb. Teda aspoň sestřičku Catrin. Taky mamku Akelu a starší sestru Audi. A vůbec celo psí smečku u Mašků (a že jich je).

 

 31. 8.2008

To jsme se chtěli opět účastnit výstavy v Mladé Boleslavi, tentokrát na mezinárodní výstavě. Při příjezdu na místo jsem si myslela, že nás pustí dovnitř i bez očkování proti vzteklině, když nás pustili i minule (ach ta naivita). Bylo to poslední očkovýní, které Bačikovi chybělo. Bohužel se nedalo aplikovat přes jeho věčný nemoci. (rýmička a průjmíček - teď už je dobrej)

 

 20. 7. 2008

Dnes jsme se účastnili naší první výstavy. Byla to Česká národní výstava psů v Mladé Boleslavi. Myslím, že to pro nás oba byl pěkný zážitek. Soutěžili jsme ve třídě štěňat a obsadili krásné třetí místo se známkou VN 3. Bráška Ciro VN 1. A holky byly taky supr. Catrin VN 1, Crazy VN 2, Candy VN 4 a Comtesa VN.

 

 27. 4. 2008

Poslední foto v chovatelské stanici Baronnella a jede se domu.