DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
aktualizováno: 30.12.2023 09:54:36 

Bernský salašnický pes Butch Casidy Baronnella

Aktuality 2013 - 2020

Bačik heart

Casidy Baronnella

1.3.2008 - 17.4.2020

Slovy nedokážu vyjádřit jak moc pro mne znamenal. Byl pro mne vším.

 

 

 Byl velký bojovník. 2 roky bojoval s rakovinou střev, po operaci se velice rychle zotavil. Poslední půlrok měl neoperovatelný nádor v močovém měchýři. Bez léků na bolest nemohl být. Bohužel se to podepsalo na ledvinách, které to nezvládly.

 

 

 

1.11.2019

Bačik se má v rámci možností stále dobře. Na svůj věk je aktivní a ve velice dobré kondici blushheart Je mu 11 let a 8 měsíců heart

 

 

1. - 3.4.2016

Byli jsme s naší salaší partou na krásné horské chatě Hájenka. Prošli jsme si Ježíškovu cestu na Božím Daru a bylo jako vždy úžasně smiley

Foto z víkendu

 

 

 

Leden - Březen 2016

Bohužel se ukázalo, že za Bačovi potíže nemohla anaplazmóza, ale skutečně přivyhřezlé plotýnky. V chladném období se Bač opět zhoršil. Dnes je na tom už zase celkem dobře, ale když se lehce ochladí dostane takový samo domo vyrobený nákrčník "karkulku" smiley Myslím, že mu moc pomáhá, a už běhá skoro jako zamlada smiley Opět můžeme s kamarády chodit na výlety a užívat si života smiley Bačík letos oslavil své 8. narozeniny a když mu to tělo zrovna dovolí řádí jako malý heart

Zde je foto

 

Karkulínek wink

 

 

 

 

 

 

2015

Letošní rok jsme si opět moc užili ve společnosti přátel. Bohužel vstup do nového roku nebyl moc veselý. Bač onemocněl. Nemohl pořádně hýbat krkem a nemohl došlápnout na pravou přední nohu. A ač není herečka při některých pohybech ječel bolestí. Pan veterinář si myslel, že jsou to plotýnky. Nicméně se udělaly krevní testy a zjistili jsme, že Bač má anaplazmózu. Po 6-ti týdnech léčby se uzdravil a je z něj zase zdravý chlapík smiley Bohužel jsem ho musela v létě nechat kastrovat kvůli prostatickým cistám sad  Teď už je zase zdravý jako řípa smiley

Foto je jako vždy na našem rajčeti smiley

 

 

 

 

 

 

2014

Nový rok 2014 Bačik oslavil ve společnosti svého brášky Dogýse. 1. března Bačík oslavil své, již 6., narozeniny. Užili jsme si spoustu salaších akcí s našimi kamarády, zúčastnili jsme se pár výstav, byli jsme na agility táboře. A vůbec jsme si celý rok 2014 užili. Zde jsou fotoalba z veškerých akcí, kterých jsme se zůčastnili.

Baronnellky v ZOO

Baronnellky na Rabyni

 

 

 

 

 

 

30. 11. - 1. 12. 2013

S kamarádkou a Bačíkem jsme vyrazili na víkend do Náchoda. V sobotu jsme si udělali výlet do Babiččina údolí a v neděli jsme si prošli Náchodský zámek a zámeckou oboru. Zde je pár fotek.

 

 

 

24. 11. 2013

Máme nový přírustek do rodiny. Denis z Milovic.

 

 

 

17. 11. 2013

Dnes jsme byli s kamarády na procházce u rozhledny Hradišť. Výhled byl opravdu překrásný viz foto laugh. Z procházky jsme jeli celá skupina na návštěvu štěnátek v Bačově rodné chs. Zde jsou fotky.

 

 

 

 

18. 10. - 20. 10. 2013

Další víkend s našimi salašími kamarády. Navštívili jsme zase po roce penzion Sluníčko na Vysočině. Naposledy jsme slavili Vánoce v dubnu a nyní jsme chtěli slavit Velikonoce v říjnu smiley. Bohužel našim kamarádům pár dní před tímto plánovaným víkendem zemřela jejich milovaná Aishinka heart a tak se z velikonoc stala malá oslava jejího života a toho jak byla úžasná. Uspořádali jsme si výstavu, která se stala jejím memoriálem.

Zde je pár fotek.

 

 

 

 

5. 10. - 13. 10. 2013

Pár podzimních fotek z našich procházek po Kavčích Horách.

 

21. 9. 2013

Po našich letošních třech úspěších na výsavách přišlo v Zárybničné Lhotě na klubové výstavě hořké zklamání. Bačik se paní rozhodčí moc nelíbil a obdržel známku Dobrý. Pro mě je ale stále ten nejkrásnější laughZde je pár fotek z výstavy.

 

14. 9. 2013

Dnes se konal výstup berňáků na horu Říp, kde jsme samozřejmě nechyběli. Opět super akce, kde se vybrali i peníze na útuláčky. Z Řípu jsme jeli ke kamarádům na grilování. Byl to báječný den s báječnými lidmi a jejich salašími kamarády smiley. Zde jsou fotky.

 

31. 8. 2013

Dnes jsme se zúčastnili krajské výstavy Dogshow Rybníky, která byla přesunuta na Džbán v Praze. Bačík se krásně předvedl a získal ocenění Výborný 1, Vítěz třídy, Krajský vítěz a 4. místo v II. FCI skupině. Pro nás vůbec nejlepší výstavní úspěch. K tomu jsme jště přidali 1. místo v chovatelské skupině. Casidy, Emilly a Fík Baronnella. Zde jsou fotky z výstavy.

 

30. 8. 2013

Zde je pár fotek jako důkaz, že Bačík je skutečný divadelní herec cool.

25. 8. 2013

Vydrazili jsme na NVP Mladá Boleslav. Bač se opět krásně předvedl a získal známku Výborný 4. Mám z toho obrovskou radost smiley. Zde je pár fotek z výstavy.

17. 8. - 18. 8. 2013

Na víkend jsme vyrazili k našim kamarádům. Užili jsme si krásné procházky, krásné počasí a báječné kamarády. Zde jsou fotky z našeho super víkendu smiley.

 

11. 8. - 16. 8. 2013

Loňský psí tábor nás s kamarádkou nadchl, tak jsme letos vyrazili s Bačem a Žofkou znova. Byl to opět skvělý víkend s bezva kamarádama. Zde je pár fotek.

 

24. - 28. 7. 2013

Krásný prodloužený víkend jsme prožili ve společnosti super lidí a jejich salaších kamarádů. Byli jsme v rekreačním středisku Maria Skála v Oderských vrších. Teploty přesáhly 30°C a tak jsme nechodili moc po kraji, ale chodili jsme psy koupat do řeky Odry nebo jsme chodili přímo korytem řeky. Moc kamarádům děkujeme za bezva víkend a už se těšíme na další smileyZde je odkaz na naše fotky.

 

21. 7. 2013

Po dlouhé době jsme se zúčastnili výstavy a to MVP Mladá Boleslav. Bačik mi udělal obrovskou radost, když si vyběhal známku Výborný 4 (z 12-ti psů). A to i přes to, že se chvilinku před vstupem do kruhu stihl ještě vykoupat v Jizeře a tak tak oschnout. Prostě vzal přípravu na výstavu s velkou zodpovědností laugh.

 

14. 7. 2013

Bačik měl opět rande s Žofkou. Vzali jsme je na procházku do polí, kde si to náležitě užili. Vzniklo pár pěkných fotek v osinách. Pravda, s dlouhosrstým psem to nebyl nejlepší nápad. Fotky za to ale stojí smiley.

 

5. 7. - 7. 7. 2013

Prodloužený víkend jsme strávili u kamarádů na jejich krásné chaloupce na sázavsku. Užili jsme si procházky lesem (našli jsme pár lišek, kozáků a masáků - na ohýnku opečené mňam mňam wink). Pod chaloupkou je kravín (býčín smiley) kde jsou mladí býčci. Skvělé objekty pro fotoaparát smiley. Zde je odkaz na fotogalerii z okolí chaloupky.

 

23. 6. 2013

Užili jsme si s Bačikem příjemnou neděli u jeho sestřenky Ebby (Ebony Violet od Trotinského potoka) a jejích bezva páníčků. Posezení a grilování na zahradě jsme si zpestřili procházkou a návštěvou štěňátek a Bačikovi mamky Akely v Baronnelle. Přidávám pár fotek.

9. 6. 2013

V neděli jsme se byli s kamarádkou a její vnučkou podívat na štěňátka Bačikovi sestřičky Deiny Baronnella. Návštěva u štěňátek byla jako vždycky bezvadná laugh  Zde jsou fotky z návštěvy.

 

8. 5. 2013

Dne 19. 4. 2013 měl Bačik premiéru v Divadle na Vinohradech ve hře Hašler ... Dens jsem si konečně vzala s sebou foťák, tak mám pár fotek ze zákulisí. Doufám, že po prázdninách zvládneme udělat i pár fotek z jeviště laugh

 

Když jsme se vrátili z divadla na louce jsme potkali mého kamaráda se synkem. Zde je pár foto našich kluků heart

 

4. 5. 2013

Pár fotek čerstvě "vypraného" psa.

 

20. - 21. 4. 2013

Tento víkend jsme strávili ve společnosti berňáckých kamarádů a jejich skvělých páníčků na krásném místě Chata Ztracenka. Zde jsou fotky z víkendu.

 

31. 3. 2013

V neděli před Velikonocemi jsme se opět vydali na Veselý vrch u Mokrska. Letos nás zastihla pěkná chumelenice. Jestli se počasí bude stále stupňovat, tak se příští rok na Mokrsku nesejdeme, protože budeme jako Broučci zapadlí pod sněhem ve svých chaloupkách smiley Pár fotek zde.

 

Březen 2013

Přidáno pár fotek z našich procházek smiley

 

 

1. 3. 2013

Dnes jsme s Bačikem oslavili 5. narozeniny. Přejeme Bačovi a všem jeho sourozencům vše nejlepší, hlavně to zdravíčko :-)

Pár fotek z oslavy zde.

 

Leden - Únor 2013

I v novém roce jsme s focením nezaháleli. Přidávám sem pár fotek z ledna a února.